Dadaşlar Efelerle Aydın’da buluştu, Tekstil Park’ta adım atacak yer kalmadı

Dadaşlar Efelerle Aydın’da buluştu, Tekstil Park’ta adım atacak yer kalmadı

Dadaşlar Efelerle Aydın’da buluştu, Tekstil Park’ta adım atacak yer kalmadı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Aydın Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Dadaşlar Efelerle Buluşuyor’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin katıldığı etkinliğin düzenlendiği Aydın Tekstil Park’ta adım atacak yer kalmadı.
Türkiye’nin en doğusuyla en batısının bir araya getirildiği festivalde Erzurum kültürünün ve mutfağının başlıca yemekleri ve ürünleri Aydınlılarla buluşturuldu. Ülkenin farklı kültürlerinin yaşatıldığı etkinlikte Dadaşlarla Aydın Efeleri kaynaştı. Kültürel kaynaşmanın yanında gastronomi festivaline dönüşen etkinlikte yerel tatların yanı sıra sanatçılar da halkla buluştu.
Oldukça renkli geçen programa ilgi yoğun olunca festivalde stant açanlar müşterilere yetişmekte zorlandı. Birçok kişi uzun bekleyişin ardından satış yapan stantlardan istediği ürünü satın alabildi.


Güncel 16.01.2023 09:43:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı