“Damla Gönüllülük Hareketi” katılımcıları Adana’da

“Damla Gönüllülük Hareketi” katılımcıları Adana’da

“Damla Gönüllülük Hareketi” katılımcıları Adana’da

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, “Damla Gönüllülük Hareketi” projesinin katılımcılarına, "Sizi ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Adana Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen “Damla Gönüllülük Hareketi” projesinin katılımcıları Vali Elban’ı ziyaret etti.
Vali Elban, 11-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 10 günlük program çerçevesinde farklı illerden seçilen 18-29 yaş aralığındaki 40 katılımcı kız öğrenci ve gencin beraberlerindeki görevli personelle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuklarıyla bir müddet sohbet etti.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programda kısa bir konuşma yapan Vali Elban, projede farklı illerden Adana’yı ziyarete gelen gençleri Adana’da ağırlamaktan memnun olduğunu ifade ederek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayesinde gerçekleştirdiğimiz bu projeyle siz değerli gençlerimizin tarihi ve kültürel mirasımızı tanımanızı, gönüllülük bilincinizin artmasını, akranlarınızla ve yerel halkla etkileşim sağlamanızı, tarihi ve kültürel mekanlarımız ile kamu kurumlarımızı ziyaret etmenizi bu çerçevede gerçekleştirilecek birçok etkinliğe, spor faaliyetlerine ve aktiviteye katılmanızı hedefliyoruz. Sizi ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Ziyaret, Vali Elban’ın konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.


Güncel 18.11.2022 15:55:15 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

2

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

3

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

4

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

5

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

6

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

7

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

8

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

9

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

10

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı