Damperi açılan kamyon direği devirdi

Damperi açılan kamyon direği devirdi

Damperi açılan kamyon direği devirdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde seyir halindeyken damperi açıldığı öne sürülen kamyon, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerası direğine çarparak devrilmesine neden oldu. Kaza nedeniyle trafikte aksama yaşanırken, yaklaşık 2 saat kadar Çorlu istikametine trafik akışı farklı bir güzergahtan verildi.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul yolu Önerler mevkiinde Çorlu istikametine seyreden bir kamyonun damperi açıldı. Kamyonun havaya kalkan dorsesi şehir güvenlik sistemi için kullanılan KGYS kamerası direğine çarparak devrilmesine neden oldu. Kaza nedeniyle Çorlu istikametinde trafik aksadı. Devrilen direğin yoldan kaldırılması ile yaklaşık 2 saat sonra trafik normale döndü.
Kamyon şoförü, “Damperi falan ben açmamıştım. Trafikte seyrederken kendi kendine açılıp dorse kalkmış, hiç fark etmedim” diye konuştu.


Yurt Dünya 20.02.2023 19:51:16 0
Anahtar Kelimeler: damperi açılan kamyon direği devirdi

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti