Danimarkalı 3 turistin sözleri polisi alarma geçirdi

Danimarkalı 3 turistin sözleri polisi alarma geçirdi

Danimarkalı 3 turistin sözleri polisi alarma geçirdi

Antalya’da bir otelde konaklayan Danimarkalı 3 turistin, lobide PKK propagandası yaptığı iddiası polis ekiplerini alarma geçirdi. İfadeleri alınan 3 turist yanlış anlaşıldıklarını ileri sürdü.
Olay, Konyaaltı ilçesi Akdeniz Bulvarı üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelde konaklayan Danimarka uyruklu isimleri açıklanmayan 1’i kadın 3 turist, lobiye giderek iddiaya göre PKK propagandası yaptı. Sözlerin ardından otel çalışanları ile turistler arasında tartışma çıktı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerinde çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi. Ekipler 3 turistin otel içerisinde ifadelerine başvurdu. Turistler verdikleri ifadede yanlış anlaşıldıklarını ileri sürdü.
Polis ekipleri herhangi bir şikayet olmaması üzerine turistler hakkında işlem yapmadan otelden ayrıldı. Yaşanan olay sonrası turistlerin başka bir otele geçecekleri öğrenildi.


Yurt Dünya 8.07.2021 16:07:56 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

2

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

3

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

4

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

5

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

6

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

7

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

8

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

9

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

10

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi