Daşöz: Mart Ayında İlk Kazmayı Vuruyoruz

Daşöz: Mart Ayında İlk Kazmayı Vuruyoruz

Toprakkale belediye başkanı Mehmet Daşöz, İlçenin 80 bin nüfusa hitap edecek Altyapı, yağmur suyu Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarının Mart ayı içerisinde başlayacağını söyledi.

Toprakkale Belediye başkanı Mehmet Daşöz, İlçenin 80 bin nüfusa hitap edecek Altyapı, yağmur suyu Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarının Mart ayı içerisinde başlayacağını söyledi.

“ÖMRÜMÜZÜ, ENERJİMİZİ, TERİMİZİ TOPRAKKALE'MİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN HARCIYORUZ..."

Toprakkale Belediyesi tarafından içme Suyu, altyapı, yağmur suyu ve kanalizasyon ihalesinin bu ay içerisinde yapılacağını, ilk kazmanın ise Mart ayı içerisinde vurulacağını belirten Başkan Daşöz şunları söyledi.

"Gelecek nesilleri düşünerek, onlara güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakma adına ömrümüzü, enerjimizi, terimizi Toprakkale'miz ve geleceğimiz için harcıyoruz. İçme suyu, yağmur suyu ve altyapı çalışmalarını Mart ayında başlatacağız. Sürekli büyümekte ve değişmekte olan ilçemizin 80 bin nüfusuna hitap edecek olan büyük alt yapı projemizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Gelişen ve yeni yapıların olduğu ilçemizde altyapı, su ve kanalizasyon bağlantılarını hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz.

Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz de altyapı sorunlarının çözümü konusunda da ilerleme kat ettik. Yaptığımız yatırımlar sonuç veriyor. Hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Yapmış olduğumuz bu yatırımların vatandaşlarımıza ve Toprakkale'mize hayırlı olmasını diliyorum.”



Osmaniye 31.01.2023 20:29:00 0
Anahtar Kelimeler: Daşöz: Ayında Kazmayı Vuruyoruz

İlginizi Çekebilir

1

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

2

Osmaniye'de uçurtma şenliği

3

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

4

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

5

Hemşehrimiz Şehit Oldu

6

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

7

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

8

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

9

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

10

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti