Datça ve Marmaris’te 118 göçmen kurtarıldı

Datça ve Marmaris’te 118 göçmen kurtarıldı

Datça ve Marmaris’te 118 göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına 5 ayrı geri itme olayında toplam 118 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Datça ilçesi açıklarında ikisi lastik bot ve birisi de can salı içinde gerçekleşen üç ayrı düzensiz göçmen kurtarma faaliyetinde Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 3 düzensiz göçmen kurtarma faaliyetinde toplam 73 düzensiz göçmen kurtarıldı. Sahil Güvenlik ekipleri düzensiz göçmenler ile birlikte bir göçmen kaçakçısı şüphelisini de yakaladı.
Marmaris ilçesi açıklarında gerçekleştirilen iki düzensiz göçmen kurtarma faaliyetinde ise 45 düzensiz göçmen kurtarıldı. Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından can sallarına bindirilerek Türk karasularına geri itilen 45 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Marmaris ve Datça açıklarında kurtarılan toplam 118 düzensiz göçmen işlemlerinin ardından Ula Geri Gönderme Merkezine teslim edilirken, yakalanan göçmen kaçakçısı şüphelisi hakkında adli işlem başlatıldı.


Yurt Dünya 27.09.2022 19:57:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

2

Bakan Yumaklı, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

3

Bakan Uraloğlu, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

4

Depremden 149 saat sonra enkazdan çıkarılan kişi, 3 yıl sonra kendisini kurtaran ekiple buluştu

5

Antalya'da yakalanan 3 hırsızlık zanlısı tutuklandı

6

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

8

Engelli bireylerin aileleri yapay zeka destekli programla güçlendirilecek

9

Hatay Samandağ'da depremde hayatını kaybedenler anıldı

10

Keman sanatçısı Laçin Akyol, Mersin'deki mezarı başında anıldı