Dedeler, nineler ve torunları masalda buluştu

Dedeler, nineler ve torunları masalda buluştu

Dedeler, nineler ve torunları masalda buluştu

Bağcılar Belediyesi tarafından Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikte torunlarıyla bir araya gelen dedeler ve nineler keyifli zaman geçirdi. Katılımcılardan emekli öğretmenler Kemal Bayrak ile Emine Korkmaz, minikler için masal okudu.
18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Bağcılar Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu amaçla Bağcılar Belediyesi tarafından Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk ve Çocuk Kütüphanesi’nde “Dededen, Nineden Toruna Masallar” programı düzenlendi. Etkinlikte Sancaktepe İlkokulu 2. sınıf öğrencileri dede ve nineleriyle bir araya geldi.
Kitap okuyun ve iyilik yapın
Mutlu dakikalar yaşandığı anlarda emekli öğretmenler Kemal Bayrak “Duvarın Arkasında Ne Var?”, Emine Korkmaz ise “Okul Çantamı Kumla Doldurdum” isimli masalı okudu. Çocuklar da kendileri için okunan masalları büyük bir ilgiyle dinledi. Bayrak ve Korkmaz öğrencilere “Kitap okuyun” ve “İyilik yapın” tavsiyelerinde bulundu. Masal saatinin ardından çocukların dedeleri ve nineleriyle birlikte çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf çerçevesi ayraç çalışması yapıldı.


Güncel 24.03.2022 16:13:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

2

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

3

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

4

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

5

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı

6

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

7

Kahramanmaraş'ta beton mikseri ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Hatay'da devlet korumasındaki çocuklar şehitliği ziyaret etti

9

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu'nun ilk gün etabında birinciliği Shnyrko kazandı

10

Antalya'da İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü kutlandı