DeFacto Yöneticisi Serdar Ersoy'a 100. yıl liderlik ödülü

DeFacto Yöneticisi Serdar Ersoy

DeFacto Yöneticisi Serdar Ersoy'a 100. yıl liderlik ödülü

İSTANBUL - DeFacto'nun Alternatif Satış Kanalları ve İş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy, Sales Network Summit 2023'te Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak verilen 100. Yıl Liderlik Ödülü'nün sahibi oldu.

DeFacto'dan yapılan açıklamaya göre, ulusal ve uluslararası satış dünyası profesyonellerini bir araya getiren Sales Network Summit, bu yıl yedinci kez gerçekleştirildi.

Konuşmaların, etkinliklerin ve workshopların düzenlendiği zirvede, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak verilen 100. Yıl Liderlik Ödülleri de sahiplerini buldu.

DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve iş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy, 100. Yıl Liderlik Ödülü ile Cumhuriyet'in 100. yılında başarısını taçlandırdı.

Perakendeden sağlığa, sanayiden teknolojiye, havacılıktan eğitime, lojistikten enerjiye kadar birçok farklı sektörden 100'ün üzerinde ismin değerlendirildiği 100. Yıl Liderlik Ödülleri, önce halk oylaması daha sonra da jürinin seçimiyle sahiplerini buldu.

DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve iş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy, çevre, eğitim, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik kapsamındaki proje ve çalışmaları ile 100. Yıl Liderlik Ödülü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve iş Geliştirme Genel Müdürü Ersoy, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında 100. Yıl Liderlik Ödülü almak benim için büyük bir gurur. DeFacto olarak her zaman ülkemize ve geleceğimize değer katacak projeler gerçekleştirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaların arkasında kocaman bir ekip var. Bugün bu ödülü almama katkı sunan tüm ekibime teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.



Ekonomi 30.10.2023 17:00:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı