DeFacto'ya "Satışta Liderlik" ödülü

DeFacto

DeFacto'ya "Satışta Liderlik" ödülü

İSTANBUL - DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve İş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy, Sales Network'ün her yıl satış ve pazarlama stratejilerine en çok katkı sağlayan liderlerin belirlendiği Satışta Liderlik (Leadership in Sales Awards-LiSA) ödülünün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, DeFacto, online ve offline geniş satış ağıyla tüm dünyada 100 milyonlarca müşteriye ulaşmaya devam ediyor.

DeFacto'nun satış ağını genişleten başarılı stratejilerine ise Alternatif Satış Kanalları ve İş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy liderlik ediyor.

Konuşmaların, etkinliklerin ve workshopların düzenlendiği Sales Network Summit'te, Satışta Liderlik ödülleri de sahiplerini buldu. Ödül için farklı sektörlerden 100'ün üzerinde isim önce halk oylamasıyla kısa listeye alındı, daha sonra jürinin seçimiyle belirlendi.

DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve İş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy, satış ve pazarlama stratejilerine katkı sağlayan çalışmalarıyla bu ödülün sahibi oldu.

- "Ortak çaba ve vizyonunun bir yansıması"

Açıklamada ödül törenindeki konuşmasına yer verilen Serdar Ersoy, global bir moda markası olma vizyonuyla çalıştıkları DeFacto ailesinde bulunmaktan ve satış stratejilerine öncülük etmekten büyük onur duyduğunu bildirdi.

Ersoy, "Benim adıma takdim edilen Satışta Liderlik ödülü de DeFacto'nun alternatif satış kanalları ve iş geliştirme ekibinin ortak çaba ve vizyonunun bir yansımasıdır. Bu başarı, sadece bireysel değil aynı zamanda ekibimin azimli çalışmasının bir sonucudur. Gelecekte de satış dünyasına yön vermek ve başarılı stratejiler geliştirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



Ekonomi 13.10.2023 13:56:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

2

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

3

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

4

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

5

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

6

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

7

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

8

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

9

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

10

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı