Değişim Seminerine Davet

Değişim Seminerine Davet

Osmaniye?de faaliyet gösteren Rahime Hatun Hanımlar Derneği tarafından bireyde, ailede ve toplumda değişim konulu bir seminer düzenleneceği bildirildi. Hanımlara özel olarak hazırlanacak olan seminer, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 da Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Rahime Hatun Hanımlar Derneği başkanı Aysel Beyazıt, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi. ?Bireylerin, ailenin ve toplumun değer yargılarına uygun olarak Ahlak, kültür ve çevre konularında faaliyet yapmaya çalışan bir dernek olarak, başta üyelerimize, sonrada toplumdaki tüm hanımlara fayda sağlayacak programlar düzenlemeye gayret ediyoruz.? 

Bu programlardan birisini de 9 Mayıs Cumartesi günü müftülük salonunda gerçekleştireceklerini ifade eden Beyazıt, ?İnşaallah şeker portakalı kreşi öğrencilerimizin K.Kerim Tilaveti ve ilahileriyle renk katacağı bu programımızda, İstanbul?dan gelecek olan İlahiyatçı eğitimci Sultan Sönmez hanım değişim konulu bir seminer verecektir. Kendini geliştirmek, monotonluktan kurtulmak isteyen ve değişime açık olan tüm hanımları davet ediyoruz. Ayrıca dualarla bitirecek olduğumuz programın sonunda katılanlara dernek tarafından küçük hediyeler takdim edilecektir.? Diye konuştu



Güncel 25.10.2016 04:51:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da şarampole devrilen motosikletin sürücüsü öldü

2

Adana'da av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

3

Yazılım şirketi kuran girişimci, yapay zeka destekli uygulamasıyla yurt dışına açıldı

4

Antalya'da silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

5

Side'de mitolojik ilham perisi Kalliope'nin betimlendiği mozaik zemin gün yüzüne çıkarıldı

6

Tarsus'ta "Buzağı Güzellik Yarışması" düzenlendi

7

Türk savunma sanayisindeki üstünlük "yapay zeka" ile artırılacak

8

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

9

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

10

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi