Demirci, güven tazeledi

Demirci, güven tazeledi

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin bugün yapılan genel kurulunda mevcut Başkan Mehmet Demirci güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin bugün yapılan genel kurulunda mevcut Başkan  Mehmet Demirci güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Bugün Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi inşaat alanında yapılan ve tek liste ile gidilen seçimde yönetim şu isimlerden oluştu.Başkan Mehmet Demirci, 2. Başkan Hasan Demirci, Muhasip Sami Demir, Üye Necip Kuyluk, İbrahim Ulug,  Bahittin Alparslan,  Süleyman Köroğlu, Denetim Kurulu Başkanlığına Metin Şimşir, Üye Osman Özdokur ve  Hasan Zorlu seçildiler.

Kongreye Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Cumhur ittifakı Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet ve kalabalık bir üye topluluğu katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci, kooperatif olarak artık işin sonuna doğru geldiklerini ifade ederek,”İnşaatımız tamamlanmak üzeredir. Alt yapı, kanalizasyon ve diğer eksiklerimizi yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. Kooperatifimizin inşaatı ve dizaynı bölge de örnek gösterilebilecek kadar kaliteli yapılmıştır. Bölgemiz sanayicilerine hayırlı uğurlu olsun. Bu arada kongremizde bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ortaya güzel bir eser çıktı. Toprakkale sanayisi bölgeye hizmet edecek kadar donanımlı olmuştur”dedi.



Osmaniye 9.03.2024 17:13:00 0
Anahtar Kelimeler: Demirci güven tazeledi

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü