DEMİRCİ: İNŞAATI 1 YIL ÖNCE BİTİRECEĞİZ

DEMİRCİ: İNŞAATI 1 YIL ÖNCE BİTİRECEĞİZ

Osmaniye’nin Toprakkale İlçesi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci, sanayi inşaatının gününden 1 yıl önce bitirileceğini söyledi.

Osmaniye’nin Toprakkale İlçesi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci, sanayi inşaatının gününden 1 yıl önce bitirileceğini söyledi.

Toprakkale İlçesi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci, Başkan Yardımcısı Sami Demir,  Yönetim Kurulu Üyesi Necip Kuyluk’la birlikte bir açıklama yaptı.

Başkan Demirci yaptığı açıklamada, inşaatta çalışmanın tüm hızı ile sürdüğü ve hedeflerinin üyelerine işyerlerine taahhüdünden 1 yıl önce vermeyi planladıklarını ifade ederek,”Bu bölgenin canlanması, sanayi üssü olması için kollarımızı sıvadık. İnşaatımızın ihalesini kazanan firmanın performansının üzerinde çalışıyor ve dükkanlarımızı hak sahiplerine yetiştirmek için büyük çaba harcıyor. Mevcut kooperatifimizde 242 işyeri bulunmaktadır. Şu anda dükkanlarımızın büyük bir bölümünün duvarı bitti ve kapıları ve çatıları yapılmaktadır. Bu işlemlerde 2022 yılında bitmesi planlanmaktadır. Bizim esnafımıza sözümüz 2023 yılında bitirilecek olmasına rağmen, biz işyerlerimizi 2022 yılında bitirerek üylerimize işyerlerini vereceğiz. İstiyoruz ki, bu bölgeden bir an önce matkap ve çekiç sesleri yükselsin. Hareket olsun ki, berekette gelsin”dedi.

Toprakkale İlçesi Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci, kendilerine inşaatın hızla bitirilmesi için destek veren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

  

 

 

 

 

 



Osmaniye 22.01.2021 18:25:00 0
Anahtar Kelimeler: DEMİRCİ: İNŞAATI BİTİRECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor