Demirci:Bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz

Demirci:Bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz

Demirci:Bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi  yönetimi bugün olağan toplantılarını gerçekleştirerek karlılık mesajı verdiler.

Kooperatif Başkanı Mehmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Uyduran Saim Demir, Hasan Demirci, İbrahim Uluğ, Necip Kuyluk, Bahattin Alparslan ve Süleyman Köroğlu olağan toplantılarını yaparak inşaatın bitiş tarihi olan 2023 Haziran ayını işaret ettiler.

"BAKANLIĞIN İŞ TESLİM LİSTESİNDE"

Başkan Demirci konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız büyük bir kararlılıkla ve özveriyle sitemizin inşaatının bitmesi için çalışıyoruz. Sözümüzden geri adım atmak yok. İnşaallah söz verdiğimiz gibi 2023 yılının Haziran ayında geçici kabulü yapacağız."

"ELEKTRİK PROJEMİZ BAŞLADI"

"Çok şükür elektrik altyapı projemiz başlamış durumda bu yılın sonunda sitemizin elektrik işi bitmiş olacak."

"ALTYAPI PROJEMİZ HAZIR"

"Sitemizin altyapı ile ilgili projesi şuan hazır durumda ve ihalesinin en kısa sürede yapılmasını bekliyoruz. Altyapı işimizin bitmesiyle birlikte sitemizin kanalizasyon, atık su ve içme suyu sorunu da çözülmüş olacak. İhalesinin bu yıl içerisinde yapılmasını planlıyoruz."

"%70'İ TAMAM"

"Sitemizin inşaatının yüzde 70'i tamamlanmış durumda. Biz söz verdiğimiz zaman zarfı içerisinde üyelerimize iş yerlerini teslim edeceğiz.

"TEŞEKKÜRLER"

"Şahsım Mehmet Demirci olarak, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz adına buradan Sayın Valimiz Erdinç Yılmaz beye, Milletvekillerimiz Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya beye, Toprakkale Kaymakamımız Ali İhsan Selimoğlu beye, Toprakkale Belediye Başkanımız sayın Mehmet Daşöz beye, bizlere verdikleri desteklerden, yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.



Osmaniye 17.08.2022 19:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

2

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

3

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

4

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

5

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

6

Osmaniye'de Bahar Temizliği

7

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

8

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

9

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

10

Osmaniye'de uçurtma şenliği