DEMİRCİ:TOPRAKKALE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ BÖLGENİN SANAYİ ÜSSÜ OLACAK

DEMİRCİ:TOPRAKKALE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ BÖLGENİN SANAYİ ÜSSÜ OLACAK

Osmaniye’de faaliyet gösteren küçük sanayiciler için önemli bir yer olan Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi‘nin  ihalesi % 33’lük kırım ile tamamlandı.

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’na Mehmet Demirci’nin seçilmesi ile birlikte yıllardır işyerinin bitmesi bekleyen esnaflar “tunelin ucu” göründü yorumunu yapmaya başladılar. Başkan Mehmet Demirci, 242 adet işyeri bulunan küçük sanayi sitesinin bitirilmesi için adeta gecesini gündüzüne katarak Ankara’yı yol etti.

Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Ankara’da, inşaatlarının yapım ihalesinin sonuçlandığını ve söz konusu ihaleye 11 firmanın katıldığını, % 33 kırım yapan firmanın ihaleyi kazandığını,işin toplam bedelinin 132 milyon lira olduğunu ifade ederek,”Kooperatif inşaatımızın bitmesi halinde bölgenin sanayi üssü olacak.Osmaniye’nin ekonomisine ve iş istihdamına büyük katkı sağlayacaktır. Ayrıca sanayimize, Erzin, Mustafabeyli, D-400 karayoluna yakınlığını dolayısıyla transit geçen araçlarda dahil olmak üzere müşteri potansiyeli oluşacak. Sitemiz proje açısından bölgenin en güzel ve en organize alanı olduğu için çekim merkezi olacaktır.İhalemizi kazanan firma önümüzdeki günlerde gelerek yer teslimi yapılacak ve inşaatımızın hızla bitirilmesi için bizlerde elimizden geleni yapacağız”dedi.        

 

  

 

 

 

 

 

 

 



Osmaniye 1.07.2020 12:48:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

2

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

3

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

4

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

5

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

6

Osmaniye'de Bahar Temizliği

7

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

8

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

9

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

10

Osmaniye'de uçurtma şenliği