Demokrasi için engel tanımadılar

Demokrasi için engel tanımadılar

Demokrasi için engel tanımadılar

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 13. Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için oy kullanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşları 112 ekipleri sandığa götürdü.

70 yaşındaki Atalay Yeni ve 61 yaşındaki Nesibe Yazdalı isimli vatandaşlar Atatürk Anadolu Lisesi 3. katta bulunan sandıklarına 112 ekipleri ve yakınlarının yardımları ile tekerlekli sandalye üzerinde giderek oylarını kullandı. Geçtiğimiz seçimlerde oy kullanamadığını ifade eden Atalay Yeni, oğlundan destek isteyerek 112 ekiplerini aradıklarını ve ambulansla 1310 nolu sandıkta oy kullanmaya geldiğini ifade ederek ekiplere teşekkür etti.

Oyunu 1308 nolu sandıkta kullanan 61 yaşındaki Nesibe Yazdalı da rahatsızlığından dolayı yürüyemediğini, geçen seçimlerde oy kullanamadığı için çok ağladığını belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanabilmek için 112 ekiplerinden yardım istediğini belirten Yazdalı: “Rahatsızlığımdan dolayı geçtiğimiz seçimlerde oy kullanamadığım için çok ağladım. Bu kez ilçe seçim kurulunu arayarak 112 ekiplerinden destek istedim. Oyumu kullandığım için çok mutluyum. Hayırlısı olsun” dedi.


Yurt Dünya 28.05.2023 16:56:02 0
Anahtar Kelimeler: demokrasi için engel tanımadılar

İlginizi Çekebilir

1

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Hatay'da incelemelerde bulundu

2

Antalya'da olası orman yangınlarına karşı alınacak önlemler toplantıda ele alındı

3

Altınözü’nde motosiklet sürücüleri bilgilendirildi

4

Antalya'da öğrenci yurdunda yangın tatbikatı düzenlendi

5

Kaş'ın bazı mahalle muhtarları KUTSO'yu ziyaret etti

6

Citroen yeni C3 için Sırbistan'daki Stellantis tesisinde üretimine başlayacak

7

Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası'nı Berke Dikişçioğlu kazandı

8

İYİ Parti Adana Milletvekili Taş, Mersin'de ziyaretlerde bulundu

9

Silifke’de kamu personeline eğitim verildi

10

6. Kepez Kitap Fuarı açıldı