Denetime takılan 63 motosiklet sürücüsüne yaklaşık 85 bin lira ceza kesildi

Denetime takılan 63 motosiklet sürücüsüne yaklaşık 85 bin lira ceza kesildi

Denetime takılan 63 motosiklet sürücüsüne yaklaşık 85 bin lira ceza kesildi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde polis ve jandarma tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren denetimde 63 motosiklet sürücüsüne yaklaşık 85 bin lira ceza yazıldı.
Sandıklı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen denetimlerde durdurulan motosiklet sürücülerinin evrak, kask ve trafiğe uygunluğu denetlendi. Denetimi polisler ile jandarma trafik timleri ortaklaşa düzenledi. Yaklaşık 4 saat süren denetimde 63 motosiklet sürücüsüne yaklaşık 85 bin lira ceza yazıldı.
İlçede huzur ve güvenliğin sağlanması ve kazalarının önlenmesi, sürücülerin trafik kural, yasaklarına ve kısıtlamalarına uygun motosiklet kullanmaya yöneltilmesi amacıyla yürütülen denetimlerde 120 motosiklet denetlendi. Trafiğe uygun olmayan 12 motosiklet ise trafikten men edilerek çekici yardımı ile otoparka çekildi.


Yurt Dünya 22.09.2022 13:08:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

2

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

3

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

4

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

6

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

7

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

8

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"

9

Kışın soğuk ve kuru hava cilt sorunlarını artırıyor

10

Yeniköy Motors, Morgan Supersport'u Türkiye'de satışa sundu