Denizde ferrari ile 10 dakikalık tur 100 avro

Denizde ferrari ile 10 dakikalık tur 100 avro

Denizde ferrari ile 10 dakikalık tur 100 avro

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova beldesinde denizde Ferrari ile gezenleri görenler şaşkınlığını gizleyemiyorlar. Denizde Ferrari turunun 10 dakikası ise dudak uçuklatıyor. 10 dakika boyunca denizde Ferrari ile gezmek isteyenler 100 avro ücret ödüyor.
Antalya’da su sporları sınır tanımıyor. Antalya’ya gelen turistlerin yüzde 50’sine yakını tekrar müşteri olması nedeniyle animasyonlar gibi su sporları da değişikliğe uğramak zorunda kalıyor. Su sporlarına daha fazla müşteri çekmek isteyen işletmeler her yıl yeni bir aktivite uygulamaya koyuyorlar. Tekirova’da bulunan bir otelde bulunan su sporları işletmecisi Ferrari arabanın birebir örneğini yaptı. İçinde jet ski motoru bulunan Ferrari görünümlü motor denizde giderken bir aracın deniz üstünde gittiği görünümü veriyor.
Yerli ve yabancı turistler Ferrari ile denizde gezmek için 10 dakikalığına 100 avro ödüyorlar. Araçla denizde tur atan turistler bol bol fotoğraf ve görüntü çekerek bu ilginç anın tadını çıkarıyorlar.


Güncel 16.07.2021 17:01:28 0
Anahtar Kelimeler: denizde ferrari ile 10 dakikalık tur 100 avro

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

2

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

3

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

4

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı

5

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, deprem şehitleri için dua etti

6

Osmaniye'de depremin 3’üncü yıldönümünde anma töreni ve ‘sessiz’ yürüyüş düzenlendi

7

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

8

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

9

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

10

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı