Denizli bayrama yağışla girecek

Denizli bayrama yağışla girecek

Denizli bayrama yağışla girecek

Denizli’de son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, arife günü ve Ramazan Bayramı süresince yerini yağışa bırakacağı belirtildi.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; arife günü ve Ramazan Bayramı’nda Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olması bekleniliyor.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Ramazan Bayramı’nda Denizli için tahmin edilen hava durumu açıklamasında, “Denizli parçalı bulutlu, arife günü ve bayram boyunca kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. En düşük ve en yüksek hava sıcaklıkları Perşembe 9/20, Cuma 11/22, Cumartesi 12/23, Pazar 13/20 derece olması bekleniliyor" denildi.
Yağışlı havanın 19 Nisan saat 13.00 ile 23 Nisan 2023 saat 18.00 arasında etkisini sürdürmesi beklendiği bildirildi.


Spor 19.04.2023 15:08:59 0
Anahtar Kelimeler: denizli bayrama yağışla girecek

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı