Denizli Büyükşehir asfalt seferberliğini sürdürüyor

Denizli Büyükşehir asfalt seferberliğini sürdürüyor

Denizli Büyükşehir asfalt seferberliğini sürdürüyor

Acıpayam ilçesinin Kelekçi ve Aliveren Mahallesi ile Yeşilyuva-Söğüt yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin ilçede sürdürdüğü asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinin Kelekçi ve Aliveren Mahallesi ile Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda hayata geçirdiği asfalt çalışmalarını inceledi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, vatandaşlarla da sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Zolan, 2014 yılında Büyükşehir ile birlikte "Şehir merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışıyla yola çıktıklarını anlatarak, "Bugün baktığımızda şehrimizin birçok yerinde birçok güzel işlere imza attık. Vatandaşımız bizlere güvendi yetki verdi. Biz de o güvene ve emanete sahip çıktık" dedi.

"Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz"
Kelekçi Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek alt yapı sorununu çözdüklerini, bir kısmında ise üst yapı çalışması da yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Şimdi kalan caddemizi de sıcak asfaltla buluşturma noktasında gayret ediyoruz. El birliği ile gönül gönüle çalışıyoruz. Acıpayam Belediye Başkanımız, teşkilatımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte inşallah hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Vermiş olduğumuz sözleri tutmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’ım yarınımızı daha güzel eylesin. Sağ olsun kadirşinas vatandaşlarımız bize her zaman destek oldular. Ben tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.


Güncel 3.09.2020 11:52:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

3

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

4

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

5

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

6

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi