Denizli’de asayiş olaylarında 80 şüpheli tutuklandı

Denizli’de asayiş olaylarında 80 şüpheli tutuklandı

Denizli’de asayiş olaylarında 80 şüpheli tutuklandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde 87 bin 457 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan 132 kişi yakalanırken, asayiş olayında 80 şüpheli tutuklandı.

Denizli’de polis ekipleri tarafından 08 İle 14 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan rutin kontroller, sabit uygulama noktaları ve olaylara müdahale sırasında 87 bin 457 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamalar sonucu çeşitli suçlardan aranması olan 132 şüpheli yakalandı. Asayiş olaylarında ise 80 şüpheli tutuklandı.

Yapılan çalışmalarda; 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bıçak, 1 adet çalıntı otomobil, 2 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı akü, 1 adet çalıntı bilezik ve çeşitli çalıntı makyaj malzemeleri ele geçirildi.


Yurt Dünya 15.11.2021 16:04:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

2

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

3

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

4

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

5

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

6

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

7

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

8

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

9

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

10

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"