Denizli’de süt sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı

Denizli’de süt sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı

Denizli’de süt sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı

Denizli’de süt sektörünün başarısı ile süt üreticilerinin sahada karşılaştığı sorunlar hakkında sektör değerlendirme toplantısı yapıldı.

Denizli’de, süt sektöründeki gelişmeler ve sorunlar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı. Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Brifing salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Şakir Çınar, Denizli Köy-Koop Birliği, Tavas, Beyağaç, Acıpayam, Serinhisar, Çameli, Honaz, Buldan Süt Üreticileri Birliği ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlarının katılım sağladı. Yoğun katılımın ile gerçekleşen sektör toplantısında, Denizli süt sektörünün başarısı ile süt üreticilerinin sahada karşılaştığı sorunlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Denizli açısından süt üretiminin çok önemli olduğunu ve sektörün sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Akabinde katılımcılara söz hakkı verilerek konu hakkında görüşleri alındı.
İkinci gün ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri teknik gezi düzenleyerek, Tavas ilçesinde bulunan Yarımca Damızlık Düve Yetiştirme Merkezi ile Acıpayam ilçesinde bulunan Çayırova Tarım Hayvancılık ve Ala Tarım Hayvancılık işletmelerini ziyaret etti.


Güncel 10.11.2022 18:18:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı