Denizlili sporcular 5 kupayla döndü

Denizlili sporcular 5 kupayla döndü

Denizlili sporcular 5 kupayla döndü

Akhisar’da koşulan Turkcell Bölgesel İl İlçe Karmaları Kros Ligi 2. Kademe yarışmalarında Denizlili sporcular, U16 Erkeklerde şampiyon olurken, yarışmayı toplam 5 kupa ile tamamladı.
Türkiye Atletizm Federasyonu Türkcell Bölgesel İl İlçe Karmaları Kros Ligi 2. Kademe 6. Bölge Yarışmaları 5 Aralık Pazar günü Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında yapıldı. Yaklaşık 300 sporcunun katıldığı yarışmalara İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir, Denizli, Kütahya, Afyon, Çanakkale ve Uşak illerini temsil eden atletizm sporcuları katıldı.

5 kupayla döndüler
Denizli’yi yarışmalarda 23 kişilik sporcu kafilesi temsil etti. İyi bir performans gösteren Denizlili sporcular, U16 Erkekler kategorisinde şampiyonluk kupasının sahibi oldu. U18 ve U14 Erkeklerde ikincilik, U14 ve U16 Kızlarda ise üçüncülük ile toplam beş kupayla Denizli’ye dönen atletler, 17 Aralık’ta Bursa’da gerçekleşecek yarı finallere gitmeye hak kazandı.


Spor 6.12.2021 11:29:11 0
Anahtar Kelimeler: denizlili sporcular 5 kupayla döndü

İlginizi Çekebilir

1

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

2

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

3

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu

4

Adana'da yaralı bulunan kerkenez tedaviye alındı

5

Mersin'de 16 yaşındaki Hiranur'un öldürülmesine ilişkin 3 sanık hakim karşısında

6

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

7

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

8

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

9

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

10

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi