Denizlispor lige galibiyetle başlamak istiyor

Denizlispor lige galibiyetle başlamak istiyor

Denizlispor lige galibiyetle başlamak istiyor

Denizlispor, Cumartesi günü karşılaşacağı Bandırmaspor maçı ile lige başlıyor. Elinde genç kadrosu bulunan yeşil siyahlı ekipte hedef 3 puan.

Süper Lig’e veda eden ve TFF 1. Lig’de yoluna devam edecek olan Denizlispor, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 14 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de kendi evinde Bandırmaspor’u ağırlayacak olan yeşil siyahlı ekipte ilk hedef ise 3 puanı almak. Moralli bir şekilde lige başlayıp sürdürmek isteyen Denizlispor, uzun bir aradan sonra ilk defa seyircisinin karşısına çıkacak. Yeşil siyahlı ekibin kadrosunda ise geçen seneden kalan oyuncular ve altyapıdan yetişen futbolcular bulunuyor. Transfer yasağının kalkması için 13 milyon TL paraya ihtiyacı bulunan Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz, yasağı kaldırarak kadroya takviye yapmanın peşinde.

Öte yandan, 14 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Denizlispor-RH Bandırmaspor karşılaşmasını Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılık görevlerini Hüsnü Emre Çelimli ve Sezgin Çınar üstlenirken, karşılaşmanın 4. hakemi Can Cengiz olacak.


Spor 12.08.2021 13:02:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Özbekistan'da misafir edilecek depremzedeler Hatay'dan uğurlandı

2

Mersin'de "Camide çocuk sesi, ramazan neşesi" projesi kapsamında 250 çocuğa ödül verildi

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Çocuk gülerse dünya güler" iftar programına katıldı

4

Adana'da şarampole yuvarlanan otomobildeki 4 kişi yaralandı

5

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

6

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'da iftar programında konuştu:

7

Antalya'da ölü caretta caretta sahile vurdu

8

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

9

Isparta'da tarihi Ulu Cami, bayram namazıyla yeniden ibadete açılacak

10

GÜNCELLEME - Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi