Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce’de üretiliyor

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce’de üretiliyor

Deprem bölgelerinin seçim konteynerleri Düzce’de üretiliyor

Deprem bölgelerinde oy verme işlemlerinin yapılacağı konteynerler Düzce’de üretiliyor. 2 kabinli konteynerlerde vatandaşlar daha sağlıklı oy kullanabilecek.
Düzce Valiliği’nin koordinasyonunda Düzce’de 4 fabrikada deprem bölgeleri için konteyner üretimleri devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için deprem bölgelerinde oy kullanacak vatandaşlar için de Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde seçim konteynerleri yapılmaya başlandı. Deprem bölgelerindeki vatandaşların daha sağlıklı oy kullanabilmesi için tasarlanan konteynerler da 2 kabin bulunuyor. Ayrıca sandık görevlileri içinde 6 sandalye ve masalarda konteynerler ile birlikte deprem bölgelerine gönderiliyor.
Gümüşova OSB’de bulunan üretim merkezinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Düzce Vali Yardımcısı Talha Altuntaş, “Seçim konteynerlerinde aynı anda 2 vatandaşımızın oy kullanabilecek kabinler bulunuyor. Bir tarafı perdeyle kapatılıyor. Diğer kısımlar ise sabit olarak yapıldı. Sandık görevlilerinin rahat bir şekilde vatandaşlar ile iletişim kurabileceği masa ve sandalyeler mevcut. Ürettiğimiz seçim konteynerlerimiz ihtiyacı olan bölgelere AFAD koordinasyonunda gönderilecek. Seçimden sonra bu konteynerler orada farklı hizmetler için kullanılmaya devam edilecek” dedi.


Yurt Dünya 25.04.2023 15:59:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı