Deprem felaketi gündemiyle toplandılar

Deprem felaketi gündemiyle toplandılar

Deprem felaketi gündemiyle toplandılar

Zonguldak’ta kurulu bulunan dernekler, odalar, sendikalar ve vakıflar yaşanan deprem felaketi gündemiyle bir araya geldi.
11 ili etkileyen ve Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın çağrısıyla toplantı düzenlendi. Dernekler, Odalar, Sendikalar ve Vakıfların başkan ya da temsilcilerinin katıldığı toplantıda; Vali Mustafa Tutulmaz “Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz, yaralarımızı hep birlikte en kısa sürede saracağız, deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.” dedi.
Deprem felaketinin meydana geldiği günden itibaren Zonguldak’ın deprem bölgesinde yerine getirdiği hizmetlerin ilgili kurum Müdürlerince anlatıldığı toplantıda, yardımların hız kesmeden devam etmesinin önemi vurgulandı. Katılımcıların görüş ve önerileri alındı.


Güncel 23.02.2023 10:10:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

2

Akbank'tan KOBİ'lere otonom yapay zeka çözümleri

3

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

4

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

5

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

6

VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankasından 300 milyon dolarlık kredi sağladı

7

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

8

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

10

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu