Deprem iş yerini yıktı, yılmadı minibüs alıp işine devam etti

Deprem iş yerini yıktı, yılmadı minibüs alıp işine devam etti

Deprem iş yerini yıktı, yılmadı minibüs alıp işine devam etti

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası iş yeri yıkılan berber, depremden sonra aldığı ikinci el minibüsünü iş yeri yaparak çalışmaya başladı.
Onikişubat ilçesi Hayrullah mahallesinde abisi ile berberlik mesleğini yapan Hacı Hasan Poyraz, 6 Şubat depremleri sonrası berber dükkanlarının bulunduğu bina yıkıldı. Mesleğini sevdiği için başka işler aramak yerine deprem sonrası ikinci el minibüs alan Poyraz, minibüsü iş yerine çevirdi.
Şimdi müşterilerini minibüs dükkanında ağırlayan Hacı Hasan Poyraz, “İş yerimiz depremde tamamen yıkıldı bazı bazı malzemeleri kurtarabildik bazılarını da kendimiz aldık. Depremden sonra bu minibüsü ikinci el olarak aldık ve içini berber dükkanı gibi oluşturup konumlandırdık. Müşterilerin de tepkisi güzel, ‘en azından şehri terk etmemişler’ diyenler var. Hayat devam ediyor” dedi.
Berber arkadaşının zor zamanında yanında olduğunu ifade eden müşteri Ahmet Çiftçi ise “Berber benim çocukluk arkadaşım zaten dükkanı yıkıldı yapacak bir şey yok yanında durmak zorundayız. Benim için fark etmiyor dükkan ya da minibüs. Geliyoruz kendisine destek olma adına” ifadelerine kullandı.


Güncel 17.04.2023 11:34:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı