Deprem sonrası Manisa’da hasar tespit edilmedi

Deprem sonrası Manisa’da hasar tespit edilmedi

Deprem sonrası Manisa’da hasar tespit edilmedi

AFAD’a göre merkez üssü Saruhanlı’nın Kumkuyacak Mahallesi olan Kandilli’ye göre ise Akhisar’ın Sazoba Mahallesi olan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Sazoba Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu, çok korktuklarını ancak depremin hasara yol açmamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Akhisar Belediye Başkanı Kandilli’ye göre 5.5 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Akhisar’ın Sazoba Mahallesi’nde açıklama yaptı. Başkan Dutlulu, "Başta Akhisar ve Saruhanlı olmak üzere bu depremden etkilenen korkan tüm vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun. Allah daha büyük afetlerden korusun. Çok şükür şuana kadar çok ciddi gözüken bir durum yok ama hepimiz çok korktuk. Hepimize çok geçmiş olsun” dedi.
Depremin ardından ikinci yazılı basın açıklaması yayımlayan Manisa Valiliği ise Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerine bağlı tüm mahallelerle irtibatın sağlandığını ve depremden kaynaklanan herhangi bir hasar tespit edilmediğini açıkladı.


Güncel 26.06.2020 11:51:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Sırıkla atlamada Türkiye rekoru kıran 13 yaşındaki Emine Elif çalışmalarının karşılığını aldı:

2

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçının ardından

3

Atakaş Hatayspor-Esenler Erokspor maçının ardından

4

Antalya'da heyelan nedeniyle kapanan yollar çalışmaların ardından ulaşıma açıldı

5

Hatay'da sağanak ve sis hayatı olumsuz etkiledi

6

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

7

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

8

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

9

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

10

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı