Deprem yardımlarını çalıp, satmışlar

Deprem yardımlarını çalıp, satmışlar

Mersin’de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı. 
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, H.B. isimli müştekinin şikayeti doğrultusunda Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesindeki depremzedeler için kullanılmak üzere AFAD’a teslim edilmesi gereken piyasa değeri 1 milyon lira olan 15 ton ayçiçek yağı, 5 ton pirinç ve 5 ton mercimeğin ulaştırılması gereken yere gitmemesi üzerine çalışma başlattı. Malzemelerin yüklendiği tırların gidiş istikametindeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, bahse konu malzemelerin Mardin ve Batman’da 4 farklı depoya 5 farklı tır ile aktırıldığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, malzemeleri ele geçirirken, G.I., D.Ö., F.E.,O.İ., B.Ç. ve S.D. isimli şahısları gözaltına aldı. 
Ele geçirilen malzemeler müştekiye teslim edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.İ., B.Ç. ve B.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer 3 şüpheli serbest bırakıldı. 
 



Bölgeden 17.03.2023 10:31:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

2

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

3

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

5

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

7

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

8

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

9

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

10

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor