Depremde arkadaşlarını kaybeden Göztepeli taraftarlar yardım kampanyası başlattı

Depremde arkadaşlarını kaybeden Göztepeli taraftarlar yardım kampanyası başlattı

Depremde arkadaşlarını kaybeden Göztepeli taraftarlar yardım kampanyası başlattı

IZMIR (AA) - Izmir'de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklügündeki depremde arkadaslari Ali Çagin Kaygusuz'u kaybeden Göztepe taraftarlari, magdur vatandaslar için yardim kampanyasi düzenledi.

Bayrakli ilçesinde Kaygusuz'un evinin bulundugu Emrah Apartmani'ndaki arama kurtarma çalismalarini iki gündür takip eden sari-kirmizili taraftarlar, gece saatlerinde arkadaslarinin naasinin enkazdan çikarilmasinin ardindan yardim kampanyasi baslatma karari aldi.

Sosyal medya üzerinden detaylari duyuran Göztepeli taraftarlar; gida, hijyen, giyecek ve yiyecek yardimlarini depremzedelere ulastirmak için toplamaya basladi.

Taraftarlar adina AA muhabirine açiklamalarda bulunan Yigit Demirli, Izmir'de yasanan depremin kendilerini çok üzdügünü söyledi.

Göztepe taraftarlari olarak Marmara ve Van depremlerinin magdurlari için de yardim kampanyalari düzenlediklerini belirten Demirli, "Dün gece arkadasimizi kaybettigimizi ögrenince, 'Bize oturup aglamak yakismaz. Sahalarda olup, zor durumda olan vatandaslarimiza yardim etmeliyiz.' dedik ve hemen yardim kampanyamizi baslattik. Ali'yi çok seviyoruz, acimizi bu kampanya ile bastirmaya çalisiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kampanyaya çok sayida kulübün taraftar gruplarindan da destek geldigini aktaran Demirli, bundan büyük mutluluk duyduklarini ifade etti.


- "Bugün tek bir rengimiz var; o da siyah"


Herkesin Izmir için seferber oldugunu vurgulayan Demirli, sunlari kaydetti:

"Bugün tek bir rengimiz var; o da siyah. Arkadaslarimizla beraber insanlarin acilarini azaltmak için elimizden ne gelirse yapmaya çalisiyoruz. Taraftarlarimiz ve vatandaslarimiz gida, kiyafet, hijyen malzemesi yardimlarini buraya getiriyor. Biz onlari tek tek ayirip sonra posetliyoruz. Ya buraya gelen ihtiyaç sahiplerine ya da diger bölgelerde kurulan çadirlarda yasayan depremzedelere kendi araçlarimizla götürüyoruz."

Taraftarlardan Atilla Bekar da tribünden arkadaslari olan Ali Çagin Kaygusuz'u depremde kaybettikleri için çok üzgün olduklarini belirtti.

Bekar, "Baslattigimiz yardim kampanyasinda amacimiz, depremden zarar gören vatandaslarin biraz da olsun yüzlerini güldürmek." diye konustu.

Aytaç Fidan ise arkadaslarinin böyle önemli bir günde kampanya düzenlediklerini ögrenince giysi yardiminda bulundugunu ifade etti.



Yurt Dünya 1.11.2020 19:47:44 0

İlginizi Çekebilir

1

"Hatay'ın Yeniden Canlandırılması Projesi" ile Hatay Master Planı'nın lansmanı yapıldı

2

Burdur'un haşhaş helvası coğrafi işaretle tescillendi

3

Anamur'da polis ekipleri, öğrencilere trafik eğitimi verdi

4

Hatay'da çıkan orman yangını söndürüldü

5

Hatay'da hafriyat yüklü kamyonda çıkan yangın söndürüldü

6

Isparta'da trafik kazasında şehit olan trafik polisinin cenazesi Afyonkarahisar'da defnedildi

7

Mersin'de inşaattan düşen işçi yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta trafik denetimi yapıldı

9

Manavgat'ta sahte basın kartı kullanan kişi yakalandı

10

Mersin'de apartman dairesinde çıkan yangında bir kişi yaralandı