Depremde hayatını kaybeden polis memuru Sultanbeyli’de toprağa verildi

Depremde hayatını kaybeden polis memuru Sultanbeyli’de toprağa verildi

Depremde hayatını kaybeden polis memuru Sultanbeyli’de toprağa verildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da göçük altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Ercan Günal, Sultanbeyli’de toprağa verildi. Polis memuru Günal’ın depremden 2 gün önce vefat eden annesi için Hatay’a gittiği öğrenildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Memleketi Hatay’da göçük altına kalarak yaşamını kaybeden polis memuru Ercan Günal için Üsküdar Marmara İlahiyat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Günal’ın Türk bayrağına sarılı cenazesi ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşları ile karşılandı. Üsküdar’da bulunan Marmara İlahiyat Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından polis memuru Ercan Günal, Sultanbeyli Osmangazi mezarlığında toprağa verildi.
Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile polis ekipleri ve sevenleri katıldı.
Öte yandan, polis memuru Günal depremden 2 gün önce vefat eden annesi için Hatay’a gittiği öğrenildi.


Güncel 12.02.2023 18:24:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana merkezli dolandırıcılık operasyonunda 8 zanlı tutuklandı

2

Antalya'da ramazan ayında fiyat denetimleri sürüyor

3

Logo Yazılım, onaylı ekosistem çözümü ailesine E-Kurul platformunu ekledi

4

Pavo Group'ta üst düzey atama

5

Adana'da öğrencilerin atık malzemelerden yaptıkları eserler sergilendi

6

Minik öğrenciler harçlıklarını askıda ekmeğe dönüştürdü

7

Kadirli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 15 şüpheli yakalandı

8

DeFacto'dan Dünya Uyku Günü'ne özel pijama koleksiyonu

9

Çocukların moral bulması için hastane duvarlarını resimlerle renklendirdi

10

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı