Depremde ölen polisin annesine Antalya polisi sahip çıktı

Depremde ölen polisin annesine Antalya polisi sahip çıktı

Depremde ölen polisin annesine Antalya polisi sahip çıktı

Gaziantep Nurdağı’nda depremde yaşamını yitiren Cengiz Ertürk isimli polis memurunun yaşlı annesine Antalya’nın Manavgat ilçesindeki meslektaşları sahip çıktı.
Manavgat Kaymakamlığına gelen ve deprem ile ilgili işlem yaptırmak isteyen yaşlı kadının Gaziantep Nurdağı’nda meydana gelen depremde yaşamını yitiren Hasanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Cengiz Ertürk’ün annesi olduğunu öğrenen polis memurları, yaşlı kadının işlemlerinin kısa sürede tamamlanması için seferber oldu.
Yaşlı polis annesinin işlemlerini kısa sürede tamamlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memuru Şükrü Korucu, koluna girdiği yaşlı kadını ekip otosuyla kaldığı yere kadar götürdü.
Nurdağı’nda depremde yaşamını yitiren 55 yaşındaki polis memuru Cengiz Ertürk’ün emeklilik için gün saydığı ve 3 ay sonra emekli olacağı bildirildi.



Güncel 9.03.2023 12:26:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı