Depremde vefat eden öğretmenin adı, görev yaptığı okulda yaşayacak

Depremde vefat eden öğretmenin adı, görev yaptığı okulda yaşayacak

OSMANİYE’de, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde vefat eden öğretmen Erdoğan Hınıslı’nın adı, görev yaptığı Şehit Tayfun Doğan İlkokulu’nda yaşayacak. Deprem şehidi Öğretmen Erdoğan Hınıslı’nın adının verildiği toplantı salonunun açılışıgerçekleştirildi. 
Vali Erdinç Yılmaz, Şehit Tayfun Doğan İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyareti sırasında kendisini karşılayan öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Vali Yılmaz ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Başarıyı belirleyen başta öğretmen, öğrenci, aile. Ama bence bu işin gerçek kahramanları öğretmenler. Ondan sonra öğrencilerimize ve velilere iş düşüyor. İdare olarak da biz sizin yanınızdayız. Geleceğimiz sizlerin elinde bunu çok iyi biliyoruz. Çocuklarımızın istikbalini, Ülke istikbali belirleyecek olan sizlersiniz.” dedi. 
Erdinç Yılmaz, daha sonra Erdoğan Hınıslı Toplantı Salonunun açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ve merhum öğretmen Erdoğan Hınıslı’nın eşi Hülya Hınıslı öğretmen ile birlikte yaptı. Erdoğan Hınıslı Toplantı Salonunun okula hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, “Depremde çok sarsıldık, çok ciddi kayıplar verdik. Bu kayıplarımızdan biri de Erdoğan Hınıslı öğretmenimiz. Allah mekânını cennet etsin, dualarımız inşallah ulaşır, ulaşacağına inanıyorum. Burada, Erdoğan Hınıslı öğretmenimizin adı inşallah sonsuza kadar yaşasın.” dedi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan Vali Yılmaz, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
Daha sonra anasınıfı öğrencileri, Merhum Erdoğan Hınıslıöğretmen anısına hazırladıkları gösterilerini sergiledi, ardından merhum öğretmen Hınıslı’yı anlatan video gösterimi yapıldı.



Osmaniye 23.11.2023 15:26:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü