Depremin akıllı kedisi nereye sığınacağını bildi

Depremin akıllı kedisi nereye sığınacağını bildi

Depremin akıllı kedisi nereye sığınacağını bildi

Hatay’da depremden sağ kurtulan bir kedi, kimsenin haberi olmadan 1040 kilometre yol kat edip Aydın’a geldi. Aydın Ticaret Odası’nın yardım tırının içinden çıkan sevimli kedi sağlık Oda’nın maskotu oldu. Keyfi yerinde olan kedinin artık iştikakı bile var.
Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinin ardından Aydın’dan Hatay’a yardım götüren Aydın Ticaret Odası’nın tırı görevini tamamladıktan sonra Aydın’a döndü. Kapıları Hatay Antakya’da kapatılıp Aydın’a getirilen tırı temizlemek için dorseyi açan görevliler içeride sevimli bir kedi ile karşılaştı. Hatay’dan Aydın’a kadar 1040 kilometre yol kat eden sevimli kedi Aydın Ticaret Odası’nın kedisi oldu.
“Başımızın üstünde yeri var”
Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken tarafından ‘Şans’ adı verilen kedi kısa sürede yeni evine uyum sağladı. Sevimliliği ile Aydın Ticaret Odası’nın maskotu haline gelen kedi, Başkan Hakan Ülken’in talimatı ile veteriner hekime götürülerek sağlık taramasından geçirildi. Aşıları yapılan kedinin sağlık durumunun da gayet iyi olduğu belirtildi. Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Şans ismini verdikleri kedinin hikayesini “Hatay’a giden Odamıza ait tırın içine girip Aydınımıza gelen depremzede kedimiz Şans. Tüm depremzedelerimiz gibi başımızın üstünde yeri var...” diye paylaştı.


Güncel 18.03.2023 10:00:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

2

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

3

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

4

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

5

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

6

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

7

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

10

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi