Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta oy kullanılacak konteynerler hazır

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta oy kullanılacak konteynerler hazır

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta oy kullanılacak konteynerler hazır

Kahramanmaraş’ta 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için vatandaşların oy kullanılacağı konteynerler de hazırlıklar tamamlandı, sandıklar kuruldu.
Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat depremlerinin merkezi Kahramanmaraş’ta sahada çalışmalar aralıksız sürerken, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için de hazırlıklar tamamlandı. Bir çok noktada olduğu gibi merkez Onikişubat ilçesi Zeki Karakız Ortaokulu’nun bahçesine de 7 adet konteyner seçim günü oy kullanacak vatandaşlar için hazırlandı. Konteynerlerin içlerine kabin ve sandıklar yerleştirilerek seçimler için hazır hale geldi.
Depremzedelerden Ramazan Özdemir, “Çadırda oy kullanmaktan ise konteynerlerde oy kullanmak daha iyi. Allah devletimize zeval vermesin, biz de burada oyumuzu kullanacağız” dedi.
Bir başka depremzede Ahmet Şengül ise “Okul bahçesine oy kullanmak için konteynerler kuruldu vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.


Güncel 13.05.2023 13:29:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor

2

Osmaniye’de kompleks kalp girişimleri IVUS teknolojisiyle yapılmaya başlandı

3

Evde çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü

4

Adana'nın kadın itfaiyecileri özveriyle çalışıyor

5

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 bin 324 kadın çalışanıyla kente değer katıyor

6

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

7

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

8

Arçelik'te üst düzey atamalar

9

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

10

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi