Depremzede ailelere iftar

Depremzede ailelere iftar

Depremzede ailelere iftar

Kütahya’nın Gediz İlçe Müftülüğü tarafından depremzede aileler için iftar programı düzenlendi.
Programa Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İsmail Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan ve ilçede misafir edilen depremzede aileler katıldı.
İftar programı Kuranı Kerim tilaveti ve ilahilerle başladı. Oruçların açılmasının ardından Müftülük Vaizi Erdoğan Tuna tarafından depremde hayatını kaybedenler için dua edildi.
Gediz’e gelen depremzedelerin maddi manevi her daim yanlarında olduklarını ifade eden İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, “Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası ilçemizde misafir edilen depremzede kardeşlerimizin, ilçemize geldikleri ilk günden itibaren maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olmaya gayret gösterdik. Bugün de depremzede kardeşlerimiz Ramazan ayını buruk geçirmesinler diye hayırseverlerin katkılarıyla iftar sofrası kurduk. İyilik sofrasının kurulmasına vesile olan hayırseverlere ve davetimize icabet eden depremzede kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.


Güncel 8.04.2023 13:06:44 0
Anahtar Kelimeler: depremzede ailelere iftar

İlginizi Çekebilir

1

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

2

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

3

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

4

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı

5

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitirenler anıldı

6

Kahramanmaraş'ta depremlerin üçüncü yılında mezarlık ziyaretleri geceden başladı

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

8

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

9

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi