Depremzede binlerce anneyi unutmadı

Depremzede binlerce anneyi unutmadı

Depremzede binlerce anneyi unutmadı

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, Hatay’daki binlerce depremzede annenin ‘Anneler Günü’nü kutlayarak çiçek ve kişisel ihtiyaç malzemelerinden oluşan kutu dağıttı.
6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 7.4 ve 7.7’lik depremde 11 il ağır şekilde etkilendi. Depremden en fazla etkilenen şehirlerden biri de Hatay oldu. Kentte binlerce bina yıkılırken binlerce kişi de hayatını kaybetti. Adana’da kebapçılık yapan Yaşar Aydın, deprem nedeniyle bütün illeri tek tek gezerek depremzedelere yardımlarda bulundu.
‘Anneler Günü’ nedeniyle de Aydın, Hatay’a giderek oradaki binlerce depremzede anneye çiçek ve kişisel ihtiyaç malzemelerinden oluşan kutu dağıttı.
Kadınlar hediye nedeniyle mutlu olurken Yaşar Aydın, “Buradaki annelerimizi ve kardeşlerimizi asla unutmayalım. Onlar bizlere emanet. Devlet ve millet el ele vererek buradaki enkazı kaldıracağız. Bu yardımların herkese örnek olmasını istiyorum. Herkes az çok demeden buraya yardımlarda bulunmalı” diye konuştu.


Güncel 14.05.2023 14:54:32 0
Anahtar Kelimeler: depremzede binlerce anneyi unutmadı

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu

3

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

4

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

5

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi

6

Isparta'da aile içi kavgada hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi

7

Akseki protokolü bayramda görev başındaki kamu personelini ziyaret etti

8

"Yerli Robinson", yağışlarla su seviyesi yükselen göl kıyısında oluşturduğu yaşam alanına yeniden döndü

9

Hatay Valisi Mustafa Masatlı'dan huzurevi sakinlerine ziyaret

10

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan Bozyazı ilçesine ziyaret