Depremzede Buğra’ya Milletvekili Gökcan’dan sürpriz doğum günü pastası

Depremzede Buğra’ya Milletvekili Gökcan’dan sürpriz doğum günü pastası

Depremzede Buğra’ya Milletvekili Gökcan’dan sürpriz doğum günü pastası

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, doğum günü olduğunu öğrendiği 7 yaşındaki depremzede Buğra Dinçer’e doğum günü pastası hazırlatarak sürpriz yaptı.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve Kadın Kolları Başkanı Döndü Yiğit ile Dalaman Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) misafirhanesinde kalan depremzedeleri ziyaret etti.
AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, depremden sonra Malatya’dan ailesiyle Dalaman’a gelen 7 yaşındaki Buğra Dinçer’in doğum günü olduğunu öğrenince, Buğra’ya doğum günü pastası sürprizi yaptı. Doğum gününü diğer depremzede çocuklarla birlikte kutladı ve depremzede çocuklara oyuncak hediye etti.
Milletvekili Gökcan, Muğla’da bugün itibariyle yaklaşık 40 bin depremzedenin misafir edildiğine işaret ederek, “Depremzede kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir etmek için Muğla Valiliğimiz koordinesinde Devletimizin tüm kurumları, belediyeler ve STK’larımız seferber olmuş durumda. Bu günleri el birliği ve dayanışmayla aşacağız” dedi.


Güncel 23.02.2023 12:10:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

2

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

3

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

4

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

5

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

6

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

7

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

8

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

9

Futbol: Trendyol 1. Lig

10

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı