Depremzede vatandaşlar Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni gezdi

Depremzede vatandaşlar Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni gezdi

Depremzede vatandaşlar Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni gezdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ’asrın felaketi’ olarak adlandırılan 11 ili etkisi altına alan yıkıcı depremlerin ardından bölgeden Aydın’a gelen depremzedeler Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni ziyaret etti.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Aydın’a getirilen kimi afetzedeler, ilçelerdeki yurtlara ve kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirilirken, kimileri de kendi yakınlarının yanına geldi. Kamu kurum ve kuruluşların yurtlarına yerleştirilen depremzedelere çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Aydın’da öğretmenevinde misafir edilen depremzedeler Efeler Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü organizasyonu ile Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ne ziyarette bulundu. Eski Başbakan Menderes’in icraatlarının ve döneminin yanı sıra özel hayatı ve siyasete giriş sürecinin de anlatıldığı müzeyi gezen depremzede vatandaşlar yetkililere teşekkür etti.


Güncel 7.03.2023 13:46:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı