Depremzedeler Gölcük’ün tadını çıkardı

Depremzedeler Gölcük’ün tadını çıkardı

Depremzedeler Gölcük’ün tadını çıkardı

Bolu Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzede vatandaşlar Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’na götürüldü. Depremin acılarını bir nebze olsun dindirme fırsatı bulan vatandaşlar doğayla iç içe vakit geçirdi.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ildeki vatandaşlar Bolu’ya gelmeye devam ediyor. Bolu’da KYK yurtlarında misafir edilen vatandaşlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Gölcük Tabiat Parkı’na götürüldü. Yaklaşık 200 kişinin bulunduğu depremzede kafile Bolu’nun önemli turistik merkezi Gölcük’te doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı buldu. Afetzedeler, bol bol fotoğraf çektirerek, golf araçları ile göl etrafında turlayarak Gölcük’ün tadını çıkardı.
Depremden etkilenerek ailesiyle birlikte Bolu’ya gelen Serkan Kabo, “Gaziantep’ten geliyoruz, ailecek. Gölcük güzel bir yer. O depremden kaçıp buraya gelmek veya neresi olursa olsun başka bir yere gitmek güzel geliyor. Bir nebze olsun acılarımızı unutuyoruz” dedi.
Hatay’dan gelen lise öğrencisi Alp Akın ise, “Lise öğrencisiyim. Hatay Antakya’dan geliyoruz. Devletimizin yurtları açmasıyla birlikte KYK yurtlarında kalıyoruz. Gölcük, doğasıyla her şeyiyle çok güzel. Depremin acılarını unutmamıza yardımcı oluyor, bir nevi motivasyon oluyor. Yetkililere teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncel 4.03.2023 17:29:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi