Depremzedelerden DPÜ’ye duygu yüklü mektup

Depremzedelerden DPÜ’ye duygu yüklü mektup

Depremzedelerden DPÜ’ye duygu yüklü mektup

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesine(DPÜ) konuk olan vatandaşlar, DPÜ personeline hitaben duygu yüklü teşekkür mektubu kaleme aldı.
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde kayıplar yaşayan vatandaşlara kapılarını açan kurumlardan biri Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olmuştu. 3 ayı aşkın süredir ADÜ personeliyle iç içe bir yaşam süren depremzede vatandaşlar, düşüncelerini tek bir mektupta birleştirerek kendilerine gösterilen ilgiye duygu yüklü bir teşekkür mektubu ile karşılık verdi.
Mektuplarında 6 Şubat günü yaşadıklarını ve hissettiklerini yazıya döken depremzede vatandaşlar, mektubun bir bölümünde "Biz buraya perişan, acılar içinde ve çaresiz geldik. Sığınacak, barınacak, yüreğimizdeki acıyı, ateşi söndürecek bir yere, acımızı az da olsa dindirecek bir sıcak ortama ihtiyacımız olduğu anda bizi yurdunuza misafir edip bize yardım eli uzattınız" ifadelerine yer verdiler.


Güncel 29.05.2023 11:26:08 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

2

Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

3

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

4

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

5

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

6

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

7

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

8

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

9

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı