Dere yatakları MASKİ ile güvenli hale geliyor

Dere yatakları MASKİ ile güvenli hale geliyor

Dere yatakları MASKİ ile güvenli hale geliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesinde bulunan dere yatağının iki farklı geçiş noktasına prefabrik kutu menfez montajı yaparak taşkın sıkıntısına kalıcı çözüm üretti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere yataklarında yaşanabilecek olası taşkınlara karşı önlem almaya devam ediyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında yağışlı havalarda taşkın yaşanan ve yol geçişini engelleyen iki farklı noktada kutu menfez montajı yapıldı. Mahalle sakinleri yapılan çalışma için MASKİ’ye teşekkür etti.

“Büyük bir sıkıntıdan kurtulduk”
Gökkaya Mahalle Muhtarı Kadir Türker, “Mahallemiz sınırları içerisinden geçen deremizin iki farklı noktasında yürütülen çalışmalardan çok memnunuz. Özellikle kış aylarında yaşadığımız sıkıntılara MASKİ ekiplerince son verildi. Gerek mahallemize gerekse Manisa’mıza yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 4.11.2021 15:27:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu