Dereceye girebilmek için koştular

Dereceye girebilmek için koştular

Dereceye girebilmek için koştular

Sivas’ta “Kros Yarışları İl Birinciliği” 120 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Yarış sonunda dereceye girenlere ödül verildi.
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından “Bölgesel Kros Yarışları İl Birinciliği” yapıldı. Atletizm stadyumu kros parkurunda yapılan yarışlara kız-erkek olmak üzere 120 sporcu katıldı. Sporcular rakipleriyle kıyasıya rekabet ederek dereceye girebilmek için ter döktü.
Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara ödül takdim edildi. Madalyaları Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aytaç Keklik ve Atletizm Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan verdi.
Ödül töreninde konuşan Atletizm İl Temsilcili Kemal Çağlayan, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.


Spor 18.11.2021 10:54:09 0
Anahtar Kelimeler: dereceye girebilmek için koştular

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: