Dev dalgalar 15 metre yüksekliğindeki falezleri aştı

Dev dalgalar 15 metre yüksekliğindeki falezleri aştı

Dev dalgalar 15 metre yüksekliğindeki falezleri aştı

Meteorolojinin 24 saat süreyle kuvvetli ve şiddetli yağış uyarısında bulunduğu Antalya’da dev dalgalar falezleri dövdü. Dalgalar, zaman zaman 15 metrelik falezlere kadar yükseldi. Bazı vatandaşlar ise deniz kenarına gelerek dev dalgaları izledi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün kuvvetli ve şiddetli yağış uyarısında bulunduğu Antalya’da olumsuz hava şartları, sabah saatlerinden itibaren etkisi gösterdi. Şiddetli rüzgarın etkisi ile oluşan dev dalgalar zaman zaman 15 metre yükselerek falezleri dövdü. Şiddetli fırtına ve yağışa aldırmayan bazı vatandaşlar ise dalgaların falezlerle olan dansını izlemek için limana geldi.

Dev reklam panosu yırtıldı
Hava şartları günlük yaşamı olumsuz etkilerden, şiddetli rüzgardan bir reklam panosu da nasibini aldı. Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki reklam panosu rüzgarın şiddetini dayanamayarak yırtıldı. Öte yandan kuvvetli ve şiddetli yağış ile birlikte gelen fırtınanın etkisini Çarşamba günü saat 03.00 sularında kaybetmesi bekleniyor.


Güncel 8.02.2022 14:01:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi