DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Hatay'da partisinin ilçe kongresine katıldı:

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Hatay

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Hatay'da partisinin ilçe kongresine katıldı:

HATAY - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının karşısında olduklarını söyledi.

Babacan, partisinin Kırıkhan ilçe kongresinde, dünyanın büyük bir istikrarsızlık yaşadığını belirtti.

Rusya'nın, bağımsız bir ülkeyi işgal ettiğini aktaran Babacan, şöyle konuştu:

"Biz DEVA Partisi olarak Rusya'nın uluslararası hukuku çiğneyen bu girişimine en baştan itibaren çok net bir tavır aldık. Bu tavrımızı bir kez de yanı başında yıllardır süren savaşın etkisini en çok hisseden şehrimiz Hatay'dan tekrarlamak istiyorum. Ukrayna'nın işgali sebepsiz bir saldırıdır, hiçbir şekilde meşrulaştırılamaz. Rusya'nın bu saldırganlığı hiçbir koşulda kabul edilemez. Rusya'nın bu hukuk ve sınır tanımaz saldırısının karşısındayız."

Babacan, güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme modelini hayata geçireceklerini, ülkeye bolluk dönemi yaşatacaklarını ifade etti.

İlk açıkladıkları eylem planının tarımla ilgili olduğunu aktaran Babacan, bu kapsamda çiftçiye vermeyi planladıkları destekleri anlattı.

Babacan, kentte esnaf ziyaretlerinde de bulundu.



Bölgeden 4.03.2022 18:54:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

2

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

4

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

5

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

6

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

7

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

8

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

9

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

10

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı