Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı

Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı

Develi Belediyesi Ragbi Takımından büyük başarı

Develi Belediyesi Ragbi Takımı U18 7’li Ragbi Türkiye Şampiyonasında yarı finale kadar çıkarak 23 takım arasında 4. olma başarısı gösterdi.

U18 7’li Ragbi Milli Takımına seçilme başarısı gösteren Develi Belediyesi Ragbi oyuncusu ve Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arif Arslan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizin sporun her dalında adını duyması için destek olmaya devam ediyoruz. Milli takıma oyuncu gönderme ve Türkiye şampiyonasında 4. olma başarısı gösteren takımımız antrenörü Selçuk Cömert hocamı, okul müdürümüz Cengiz Kızılkaya’yı tebrik ediyorum. 14-22 Mayıs Fransa’da yapılacak olan okul sporları turnuvasında ilçemizi temsil edecek olan Arif Arslan yavrumuza başarılar diliyorum” dedi.


Spor 27.04.2022 15:58:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

2

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

3

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

4

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

5

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

6

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

7

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

8

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

9

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

10

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi