Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatı hızla devam ediyor

Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatı hızla devam ediyor

OSMANİYE’de yapımına başlanan Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatı hızla devam ediyor. Vali Erdinç Yılmaz, Türkiye’nin en başarılı fen liselerinden biri olmasını arzu ettiğini belirterek, “Spor tesisi, çocuklarımızın kalacağı pansiyonuyla, yurduyla, spor kompleksleriyle tam bir eğitim kampüsü içinde Osmaniye’mize, Türkiye’mize çok başarılı çocuklarımızın yetişeceği eğitim öğretim yuvası olacak.” Dedi. 

 


Okul inşaatında incelemelerde bulunan Vali Erdinç Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz,“İnşaatımız hızla devam ediyor. Türkiye’nin en başarılı fen liselerinden biri olmasını arzuluyoruz ve olacağına da yürekten inanıyorum. Spor tesisi, çocuklarımızın kalacağı pansiyonuyla, yurduyla, spor kompleksleriyle tam bir eğitim kampüsü içinde Osmaniye’mize, Türkiye’mize çok başarılı çocuklarımızın yetişeceği eğitim öğretim yuvası olacak.” diye konuştu.  

 


96 öğrencinin çok yüksek bir taban puanla giriş yaptığını ifade eden Vali Yılmaz, “Şu anda öğrencilerimizi aldık, TosçelikSosyal Bilimler Lisesinde önümüzdeki hafta eğitim öğretime başlayacaklar. 24 derslikli Fen Lisemiz, Allah’ın izniyle, ikinci yarıya öğrencilerimizi burada başlatacağız. Müteahhit firmamıza çok teşekkür ediyorum, okulumuzu çok sağlam yapıyor, standartları çok yüksek bir okul olacak. İnşallah çok başarılı çocuklarımızın yetişeceği eğitim öğretim yuvası olacak. Heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Böyle güzide bir kurumun kazandırılmasının hem Osmaniye’mize hem Türkiye’mize çok faydalı bir eğitim hizmeti olacağına inanıyorum. Okulumuzun Osmaniye'mize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

 



Bölgeden 8.09.2023 22:20:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bina kendiliğinden çöktü

2

Hatay'da darbedilerek öldürülen kişinin ailesinden soruşturmanın genişletilmesi talebi

3

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Manolya Apartmanı'na ilişkin davada ilk duruşma görüldü

4

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı

5

Hatay'da otomobile tutunarak giden bisikletlinin tehlikeli yolculuğu kamerada

6

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

7

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

8

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

9

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

10

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu