Didim’de akıl almaz oyunu polis deşifre etti

Didim’de akıl almaz oyunu polis deşifre etti

Didim’de akıl almaz oyunu polis deşifre etti

Aydın’ın Didim ilçesinde kocasının eve dönmesini isteyen kadının yaptığı akıl almaz oyunu polis çözdü. Alevi vatandaşların yaşadığı bir evin kapısına çarpı işareti konulması işinin, eşinin eve dönmesini sağlamaya çalışan kadın tarafından gerçekleştirildiği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Efeler Mahallesi’nde bir apartmandaki evlerin kapısına Alevi vatandaşlara yönelik yazı yazıldığı ve kırmızı boyayla çarpı işareti yapıldığı ihbarı üzerine, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Polisin yaptığı araştırma ve inceleme neticesinde söz konusu işaretlenen evde yaşayan U.S. ve M.S.’nin bir süredir ayrı yaşadığı, çiftin iki çocuklarının bulunduğu belirlendi. M.S.’nin bir aydır pansiyon ve otellerde kalan eşiyle barışmaya çalıştığı, eşinin eve dönüp ailesine sahip çıkması için yaşadığı ev ile yan dairenin kapısına kırmızı boyayla çarpı işareti çizdiği ve bunu Alevilere yönelik bir eylem gibi göstermeye çalıştığı ortaya çıkartıldı.
Didim Güvenlik Büro Amirliğince hakkında adli işlem başlatılan M.S.’nin, kendisinin de Alevi olduğunu söylediği ve kocasını eve döndürerek aile birlikteliğini sağlamak amacıyla böyle bir eylemi gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.


Yurt Dünya 7.12.2022 11:23:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

2

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

3

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

5

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı

6

Finike'nin turuncu bahçelerinde portakal hasadı sürüyor

7

Burdur'da 2 tırın çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

8

Üstün yetenekli öğrencilerin eğitim sürecinde doğru anlaşılması önem taşıyor

9

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

10

Corendon Sport Talks'un konuğu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek oldu