Didim’deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor

Didim’deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor

Didim’deki Barış Kafeler turizm sezonuna hazırlanıyor

Didim Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında açılışı gerçekleştirilen Barış Kafeler’de turizm sezonu öncesi yenileme çalışmaları hız kazandı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile kentin dört bir noktasına açılan Barış Kafe şubeleri turizm sezonuna hazırlanıyor. Sezona sayılı günler kala harekete geçen Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınkum Mahallesi’nde bulunan Barış Kafe 1’de yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Didimli vatandaşların gözde mekanlarından olan Barış Kafeler de yerli ve yabancı turistlerin ziyareti öncesi başlatılan çalışmaların süreceği belirtildi.

Hava sıcaklığının 17 dereceye kadar yükseldiği kentte kendilerini Altınkum Sahili’ne atan Didimli vatandaşlar, günlerini Barış Kafe 1’de geçirmeyi tercih etti. Geniş yemek menüsü ve uygun fiyatlarıyla Didimlilerle buluşan Barış Kafe, vatandaşların ilgisiyle doldu taştı.


Güncel 16.02.2022 14:23:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: