Diego Costa, 6 ay hapis cezası aldı

Diego Costa, 6 ay hapis cezası aldı

Diego Costa, 6 ay hapis cezası aldı

Atletico Madrid’in golcü futbolcusu Diego Costa, 2014 yılında vergi kaçırma suçlamasından dolayı 6 ay hapis cezası aldı. Costa’nın hapis cezası daha sonra 36 bin Euro para cezasına çevrildi.
Futbolda vergi kaçıran isimlere Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Diego Costa da katıldı. Costa, 2014 yılında Atletico Madrid’den Chelsea’ye transfer olduğu dönemde, reklam gelirlerindeki vergilerinde usulsüzlük yapmak suçundan Madrid Mahkemesi tarafından suçlu bulundu. 31 yaşındaki futbolcu, bugün avukatları ile birlikte dava için Madrid Mahkemesi’ne geldi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, duruşmanın kısa sürdüğü belirtilirdi. İspanyol futbolcunun korona virüs tedbirleri kapsamında maske taktığı da gözlendi.
Haberde, Madrid Mahkemesinin 1.1 milyon Euro vergi kaçırmakla suçlanan Costa’ya 6 ay hapis cezası verdiği ifade edildi. 31 yaşındaki futbolcunun mahkumiyeti daha sonra günlük 100 Euro’dan 12 ayda toplam 36 bin Euro’ya çevrildiği belirtildi.
Diego Costa, suçlamalardan sonra 1 milyon 142 bin 888 Euro’luk vergi borcunu ödemişti.


Spor 4.06.2020 14:07:18 0
Anahtar Kelimeler: diego costa 6 ay hapis cezası aldı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

2

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

3

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

5

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

6

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

7

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

8

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

9

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

10

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi