Digor’da yol çalışmaları devam ediyor

Digor’da yol çalışmaları devam ediyor

Digor’da yol çalışmaları devam ediyor

Digor’da yol yapım çalışmaları devam ediyor.
Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, beraberindeki Digor Kaymakamı Enver Hakan Zengince ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte Derinözü ve Sorkunlu köyünde devam eden yol çalışmalarını yerinde gördü.
Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yiğit, köy yollarını günün koşullarına göre yaptıklarını belirtti. Yiğit, sıcak asfalt, beton asfaltla ve köy içerisinde kilit parke taş yol yaparak devletin tüm imkanlarını vatandaşlar için sefer ettiklerini kaydetti.
Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, Kaymakam Enver Hakan Zengince ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte çalışmaların yapıldığı Derinözü-Sorkunlu yolun inceledikten sonra bölgeden ayrıldı.
Öte yandan Digor Derinözü-Sorkunlu köy yolunun kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. Yol çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte köylülerin yol çilesi de sona ermiş olacak.


Güncel 9.09.2020 17:16:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

2

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

3

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

4

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

5

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

7

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

9

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

10

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor